28 aug

har fortf inte ridit henne eller gjort ngt med henne sen sist jag skrev. dock kändes banan hyffsad igår,så tänkte iaf göra ngt, men blev inet.. så får se idag ! , fan va jag e less. mår så dåligt pga detta..   känns inte alls bra..  betala betala betala, och får man ngt tillbaka eller ?

NOPE !


fyller iaf år på onsdag, 20! höhö xD
till johanna idag och dricka vin. imorgon blir det eventuellt o hämta hö.
sen på kvällen blire en lite utgång med baby. (inte baby-häst, utan baby-andi)
drinkar i massor :)
Söndagen bjuder på stallmöte.

Och jag planerar att ta in henne imorgon eller på söndag.. (Y) PÖSS

Lägg märke till den SEXIGA manen... kli kli !

21 aug

jag har varit lite dålig på att uppdatera faktiskt..

Dock har de inte hänt ngt, har typ inte ridit på två veckor.. Ridbanan SUGER snopp, och sen ÄVEN om den HADE varit någorlunda bra. så har de inte varit väder för ridning.. blåst regnat, ja, ni  vet..

Så finns väl egentligen inte så mkt att säga.. snart dags att stalla in igen.. Har beställt hö som jag ska hämta i helgen.. inte allt, men iaf 40 balar, resten hämtar jag i två omgångar till när de behövs fyllas på..

Hästen lever, och de är frid och fröjd..

Har även börjat leta upp lite fakta om de som hade henne innan,, eller inte fakta om tidigare ägare. men tagit kontakt med dom och kanske börjar få lite info snart.. alltid trevligt och veta hur hon har haft de, hur hon har varit osv osv.. :)

MEN ingen tävling inplanerad heller. ska försöka få låna min mosters släp eller ngn annans, så att andi kan köra oss till ridhuset 1-2 ggr i veckan.. Går ju som sagt INTE att rida på ridbanan ''hemma'', antingen det, eller hitta ett nytt place, då sista låter bäst.. för jag e så jävla trött på allt nu..  herrejävlar

MENMEN, sånt äre , och nu är jag stolt, ska bara klicka på spara och publicera ;D

Ha de fiint. PUSS

3 augusti

yesyes, blev inget rida igår.. dåligt väder
och har inte ns hälsat på henne idag, så hon lär vara LA BIATCH imrg ;) haha men imr ska jga rida hur som helst :)

töhö.. pöss

1 augusti - bilder från kullabygden


framridning

60, första  hindret, vägran xD

60, 5e hindret. hopp, efter ngn vägran ;P

checkar läget

1 augusti

omg, augusti.. Igår blev det bara softa med hästi, ut på en skritt/jogg runda :) Vilket uppskattades tror jag,, och snart är åkrarna skördade, så då kan vi träna på stoooooora ytor, vilket är underbart.. nu har jag varit och hälsat på henne nere i hagen bara, ska tillbaka senaer och rida lite kanske.. eller om hon ska få stå idag.. beror på vad som händer ikväll ;D Annars får hon ridas imrg.. svårare är det inte .. Nu kommer snart andi och ska lägga in bilderna från tävlingen.. så lägger upp nårra här sen :) Puss / j

RSS 2.0