30 sep - del 2

bilder jag tog idag :) 


*

*


30 sep

idag har baby fått skor. Hon har blivit SÅÅÅ duktig nrä de gäller hovslaagare,, idag ville hon vara med och kolla på vad han gör, istället för att bara damopa och inte stå stilla..  :)  

Ska även flytta, till ett lite mindre stall med bara 5 boxar :) Fin ridbana och mysig natur med skog och backar, något som jag har saknat nu i ett år... Lite tråkigt. MEN guuuud vad jag ser fram emot det. Vet inte riktigt nör jag ska flytta, om de blir till helgen eller om de blir nästa igen.. Har hur som helst två månader uppsägning på boxen där jag står nu.. så ja. MEN ÅÅÅH. känns hur bra som helst, att kunna rida igen, verkligen träna, och komma framåt.. Komma ut och tävla så småningom ! :D  Kommer bli hur bra som helst.
Annars händer väl ingenting direkt.. ska  till hööks typ imrg och köpa täcke,  och ridhandskar till mig :)
Måste ju ladda upp inför vintern ;D jag har redan tjuvstartat vintern lite, köpt ordentliga vinterstövlar, HUR UNDERBARA som helst. love them ! 


Annars, ja jo. ser fram emot flytten med hästen.. Även min baby ( andreas ) har skaffat lägenhet, så han flyttar nu den 1 nov, vilket jag också såklart ser fram emot.. jag ska inte flytta med, men känns som att jag kommer hänga är en del.. Skitfin 2q på slottshöjden. nice nice gata ! :D  



Nu ska jag dra och duscha, sen ska jag ta tåget till ramlösa, och sen kommer baby och hmtar mig där, och  dås ka vi till andis farmor och fika :P haha tre-vligt !

HA DE NICE,. PUSS







14 sep

tjatja ! 


Hästen är installad, igår faktiskt.. ska snart och ta in henne.. andibabe skjutsar mig .. (L)
Har inte ridit på ett tag nu igen. sist jag red, vad i fredags.. jag och anna på banan först, typ 15 minuter.. sen red vi ''ut'' på en grusväg. vi vänder i slutet och rider tillbaka mot stalle.. då får lady fetedamp, bockar och sparkar bakut, och försöker dra iväg hemåt.. haha men jag håller i henne, och hon galopperar på stället istället :P haha . kände verkligen krutet i frambenen.. MAFFIGT !
haha , men de var lite kul utöver det vanliga om man säger så :P hihi

Men men, andi kommer väl snart :) Have e nice day ! 

PUSS

RSS 2.0